Menu Close

Druga izvještajna Skupština udruge,

Dana 17. rujna 2020. godine s početkom u 17.00 sati održana je Izvještajna Skupština udruge HVIDR-a Trešnjevka. Održana je na terasi kluba udruge u Ozaljska 16, na otvorenom uz posebne epidemiološke mjere  uz obavezno nošenje zaštitne maske.

Skupština je počela s državnom himnom „Lijepa naša“ te minutom šutnje za sve poginule branitelje.

Na skupštinu od 200 članova pozvano je 30 članova od toga se odazvalo 25 članova. Navodim da se zbog epidemioloških mjera sigurnosti od zaraze Predsjedništvo je donijelo odluku da na Skupštini može biti najviše 30 članova.

Zatim se prošlo na izbor radnih tijela.

Nakon izbora radnih tijela pristupilo se usvajanju Poslovnika o radu skupštine koji je usvojen jednoglasno.

Zatim su slijedila izvješća Predsjednika udruge Slavka Validžića, Nadzornog odbora Marka Badrova i Suda časti Perice Ačkara. Sva tri izvješća su jednoglasno usvojena od strane prisutnih članova udruge.

Isto također jednoglasno je usvojen i Godišnji plan rada Udruge za 2020. godinu.

Izvještajna Sjednica Udruge završila je u 18.15 sati.

Na kraju gosp. M. Badrov moli Skupštinare za malo pozornosti te gosp. S. Validžiću uručuje priznanje za izniman doprinos rada udruge i gosp. I. Raguž uručuje priznanje gosp. Ž. Sturi kao zahvalu svih članova za dobar rad i trud u Udruzi.

Gosp. Validžić i gosp. Stura zahvaljuju svim nazočnima uz napomenu da je ovo za njih veliko iznenađenje te da su posebno ponosni i zahvalni na ovom priznanju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *