Menu Close

Online sastanak s Podrškom – “Razvoj i širenje mreže izvaninstitucionalnih usluga za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata”

Dana 15. prosinca 2020. održan je sastanak na daljinu (online) sa korisnicima bespovratne potpore u okviru socijalnog fonda s Odjelom za podršku i informiranje o programima EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Pandemija COVID-19 usporila je i reducirala kontakte unutar zajednice i usmjerila nas na nove i alternativne metode komunikacije i provedbe aktivnosti.

Svrha sastanka je razgovor o tijeku provedbe projekta i potencijalnim poteškoćama i potrebama koje su se pojavile u ovo nimalo jednostavno vrijeme za čitavo društvo, a naročito za udruge koje provode projekt usmjeren na rad s ljudima. Na online sastanku sudjelovalo je 34 dionika, voditelji projekata i predstavnici udruga.

Ispred udruge HVIDR-a Trešnjevka sudjelovali su voditeljica projekta Mirjana Kunović i odgovorna osoba za provedbu projekta predsjednik udruge Slavko Validžić.

Online sastanak počeo je u 9.00 sati, prvo nam se je obratio djelatnik Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva prvo nas je pozdravio i zaželio da ovaj vid online sastanka uspije. Svi voditelji projekata iznijeli su kratki opis provedbe projekta i sa kojim se problemima susreće u projektu. Nakon što su svi predstavnici udruga iznijeli svoje kratko izlaganje pristupilo se je postavljanju pitanja.

Najčešća pitanja su bila:

  • Kada treba provesti i tko provodi Evaluaciju,
  • Kako prenamijeniti sredstva u projektu i na što mogu,

Na kraju online sastanka djelatnik Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva nam se je zahvalio na sudjelovanju.

Online sastanak je završio u 11.00 sat.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *