Menu Close

Završetak dvogodišnjeg EU projekta

Udruga HVIDR-a Trešnjevka u veljači 2020. godine započela je provedbu EU projekta „Izvaninstitucionalne usluge za branitelje i članove obitelji“ čije dvogodišnje razdoblje završilo 5. veljače 2022. godine. Kroz 24 mjeseca provedbe projekta, članovima udruge i članovima njihovih obitelji su osigurane slijedeće usluge: Pružanje pomoći u kući, Psihosocijalne radionice, Fizioterapeutske usluge, Terapija putem sporta i Edukativni izleti.

U projektu je sudjelovalo 60 članova udruge i članova njihovih obitelji. Na projekatu je bilo zaposleno sedam osoba, a nabavljeno je i kombi vozilo te ostala oprema potrebna za provedbu aktivnosti. Ovdje se također želim zahvaliti svim sudionicima projekta, a posebno se želim zahvaliti djelatnicima koji su radili na provedbi EU-projekta te ih nagradili sa zahvalnicama. Zahvalnice su dobili:

  • Damiru Kasapu-partner u projektu,
  • Mirjani Kunović-voditeljici projekta,
  • Oliveru Kovačeviću-vozaču,
  • Ivanu Sušnju-psihologu,
  • Jeleni Tomić-fizioterapeutkinji,
  • Snježani Novak-Gerontodomaćic,

Želim se zahvaliti Slavku Validžiću – koordinatoru projekta i Željku Sturi – vozaču za provedbu EU projekta. Projekt je prijavljen u sklopu poziva „Razvoj i širenje izvaninstitucionalnih usluga za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata“, iz Europskog socijalnog fonda usmjerenog specifično braniteljskim udrugama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a ukupna vrijednost iznosi 1.958.311,28 HRK.

Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Udruge HVIDR-a Trešnjevka,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)